Sachajuan Hair In The Sun защитен серум За коса 100 мл.

Купи сега44.10 лв.


Sachajuan Hair In The Sun защитен серум За коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care в GeGa.bg. Sachajuan Hair In The Sun защитен серум За коса 100 мл. е произведен от Sachajuan и се предлага от NOTINO.bg на цена 44.10 лв.

Sachajuan Hair In The Sun, 100 мл. , Серуми за коса за жени, Вредните UV лъчи лишават косата от нейния блясък и здрав вид. Защото разлагат най-важния елемент на косъма – кератина, с което безвъзвратно увреждат структурата му. Защитният продукт Sachajuan Hair In The Sun предлага на косата и на скалпа същата грижа, която слънцезащитният крем осигурява за кожата на лицето и тялото. Обгръща косата в тънък филм и той действа като бариера, през която вредните лъчи не достигат до косъма. Така помага на косата, изложена на слънце, да остане хидратирана, пълна с жизненост и без увреждане. Характеристики: предпазва от UV лъчите предотвратява избледняване на боядисаната коса предоставя на косата хидратация и подхранване не позволява накъдряне на косата придава текстура на прическата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Използвайте преди престой на слънце.

Ефект: Защита на цветовете, изглаждане на косата, подхранване, предпазва от външните влияния, Фиксация, Ниво на задържане: слаба фиксация, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sachajuan
Купи сега44.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK