Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner балсам за обем за плажен ефект 1000 мл.

Купи сега109.39 лв.128.70 лв.


Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner балсам за обем за плажен ефект 1000 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Kondicionéry na vlasy в GeGa.bg. Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner балсам за обем за плажен ефект 1000 мл. е произведен от Sachajuan и се предлага от NOTINO.bg на цена 109.39 лв.

Промоционална цена на Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner балсам за обем за плажен ефект 1000 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 19.31 лв., намален от 128.70 лв. на 109.39 лв.

Sachajuan Ocean Mist Volume Conditioner, 1000 мл. , Кондиционери за коса за жени, Балсамът Sachajuan Ocean Mist гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: придава на косата гъвкавост и обем подобрява структурата на косъма предоставя необходимата хидратация предпазва косата от увреждане Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: обем на косата, Оформяне и текстура, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sachajuan
Купи сега109.39 лв.128.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK