Schwarzkopf Professional Blondme Lifting изсветляваща крем за руса коса цвят Biscuit 60 мл.

Купи сега17.73 лв.19.70 лв.


Schwarzkopf Professional Blondme Lifting изсветляваща крем за руса коса цвят Biscuit 60 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Permanentní barvy na vlasy в GeGa.bg. Schwarzkopf Professional Blondme Lifting изсветляваща крем за руса коса цвят Biscuit 60 мл. е произведен от Schwarzkopf Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 17.73 лв.

Промоционална цена на Schwarzkopf Professional Blondme Lifting изсветляваща крем за руса коса цвят Biscuit 60 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.97 лв., намален от 19.70 лв. на 17.73 лв.

Schwarzkopf Professional Blondme Lifting, 60 мл. , Перманентни бои за коса за жени, Боята за коса Schwarzkopf Professional Blondme придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: прави косата здрава и гладка на допир изсветлява до няколко оттенъка скрива побелялата коса за професионална употреба Начин на употреба: Това е професионална боя за коса, предназначена само за използване във фризьорски салони. Окончателният цвят зависи от типа и състоянието на боядисваната коса. Смесете в купичката с активиращата емулсия (не е част от опаковката) и следвайте според приложената инструкция.

Начин На Употреба: Професионални бои за коса, Тип коса: руса и изрусявана коса, Цветове бои за коса: рус

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Schwarzkopf Professional
Купи сега17.73 лв.19.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK