Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета за изсветляване на косата 10x30 гр.

Купи сега35.60 лв.44.50 лв.


Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета за изсветляване на косата 10x30 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Odstraňovače barvy в GeGa.bg. Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета за изсветляване на косата 10x30 гр. е произведен от Schwarzkopf Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 35.60 лв.

Промоционална цена на Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover продукт за отстраняване на цвета за изсветляване на косата 10x30 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.90 лв., намален от 44.50 лв. на 35.60 лв.

Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Color Remover, 10x30 гр. , Продукти за премахване на боя от косата за жени, Характеристики: само за професионална употреба

Начин На Употреба: Професионални бои за коса

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Schwarzkopf Professional
Купи сега35.60 лв.44.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK