Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer еквалайзер на структурата за постигане на съвършен вид на косата 250 мл.

Купи сега14.58 лв.16.20 лв.


Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer еквалайзер на структурата за постигане на съвършен вид на косата 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Barvy na vlasy > Permanentní barvy na vlasy в GeGa.bg. Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer еквалайзер на структурата за постигане на съвършен вид на косата 250 мл. е произведен от Schwarzkopf Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.58 лв.

Промоционална цена на Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer еквалайзер на структурата за постигане на съвършен вид на косата 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.62 лв., намален от 16.20 лв. на 14.58 лв.

Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer, 250 мл. , Перманентни бои за коса за жени

Начин На Употреба: Професионални бои за коса, Тип коса: боядисана коса, руса и изрусявана коса, Цветове бои за коса: Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Schwarzkopf Professional
Купи сега14.58 лв.16.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK