Schwarzkopf Taft Volume лак за коса със средна фиксация за фина коса 400 мл.

Купи сега9.35 лв.11.00 лв.


Schwarzkopf Taft Volume лак за коса със средна фиксация за фина коса 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Laky na vlasy в GeGa.bg. Schwarzkopf Taft Volume лак за коса със средна фиксация за фина коса 400 мл. е произведен от Schwarzkopf и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.35 лв.

Промоционална цена на Schwarzkopf Taft Volume лак за коса със средна фиксация за фина коса 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.65 лв., намален от 11.00 лв. на 9.35 лв.

Schwarzkopf Taft Volume, 400 мл. , Лак за коса за жени, За финалното оформяне на косата и за по-дългата издържливост на прическата ще се погрижи лакът за коса Schwarzkopf Taft Volume. Фиксира прическата ви за дълго време, без значение колко е сложна, и така осигурява максимален контрол върху косата ви. Можете да разчитате, че всеки кичур ще остане на мястото си и ще бъде защитен от действието на външни влияния като вятър или влага. Характеристики: не слепя косата и придава на прическата естествен вид запазва гъвкавостта и не смачква косата предпазва косата от влага предпазва от UV лъчите не оставя в косата остатъци и лесно се разресва лесно и бързо прилагане Начин на употреба: Нанесете на суха коса от разстояние 20–30 см.

Ефект: обем на косата, предпазва от външните влияния, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Schwarzkopf
Купи сега9.35 лв.11.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK