Sea of Spa Bio Spa минерална сол от Мъртво море за баня 1000 гр.

Купи сега19.04 лв.22.40 лв.


Sea of Spa Bio Spa минерална сол от Мъртво море за баня 1000 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Soli do koupele в GeGa.bg. Sea of Spa Bio Spa минерална сол от Мъртво море за баня 1000 гр. е произведен от Sea of Spa и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.04 лв.

Промоционална цена на Sea of Spa Bio Spa минерална сол от Мъртво море за баня 1000 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.36 лв., намален от 22.40 лв. на 19.04 лв.

Sea of Spa Bio Spa, 1000 гр. , сол за вана за жени, Обичате ли дългите бани във вана, пълна с гореща вода? Солта за вана Sea of Spa Bio Spa ще направи още по-приятен любимия ви отпускащ ритуал и ще го вдигне на ново ниво. Позволява ви директно в дома си да се насладите на ароматна солна баня, която премахва напрежението и усещането за вътрешно безпокойство и ви създава чувство за комфорт. Но няма да се радвате само на заслужен релакс, макар опияняващият аромат на солта да ви приканва към това. Освен отпускане, тялото ви ще получи и възстановяване. Защото солта е богата на естествени минерали, а по този начин тя има регенериращ ефект, допринасящ за намаляване и на кожните проблеми. Характеристики: омекотява и придава нежност подобрява метаболизма на кожата регенерира кожата Начин на употреба: Насипете в топлата вана и оставете да се разтвори. Всички необходими и лечебни вещества се освобождават във водата.

Консистенция: компактен, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sea of Spa
Купи сега19.04 лв.22.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK