Sea of Spa Dead Sea кал с минерали от Мъртво море 600 гр.

Купи сега9.94 лв.11.70 лв.


Sea of Spa Dead Sea кал с минерали от Мъртво море 600 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové masky в GeGa.bg. Sea of Spa Dead Sea кал с минерали от Мъртво море 600 гр. е произведен от Sea of Spa и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.94 лв.

Промоционална цена на Sea of Spa Dead Sea кал с минерали от Мъртво море 600 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.76 лв., намален от 11.70 лв. на 9.94 лв.

Sea of Spa Dead Sea, 600 гр. , Маски за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото, крема или например пилинга? Маската за тяло Sea of Spa Dead Sea страхотно обогатява и прави ежедневната ви рутина в грижата за тялото специална – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага възстановяването и я оставя по-гладка. Поглезете я с перфектната спа процедура от комфорта на дома. Характеристики: изглажда и изпъва кожата редуцира целулита почиства кожата в дълбочина премахва мъртвите клетки Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата и оставете да престои. После изплакнете с хладка вода.

Ефект: регенерация, Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sea of Spa
Купи сега9.94 лв.11.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK