Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment твърд сапун против акне 125 гр.

Купи сега13.30 лв.


Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment твърд сапун против акне 125 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment твърд сапун против акне 125 гр. е произведен от Sea of Spa и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.30 лв.

Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment, 125 гр. , Почистване на кожата за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице регулира образуването на себум предотвратява изсушаването на кожата на лицето успокоява раздразненията Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.

Активни вещества: кокосово масло, Ефект: против акне, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sea of Spa
Купи сега13.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK