Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment твърд сапун със сяра 125 гр.

Купи сега11.60 лв.


Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment твърд сапун със сяра 125 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Mýdla > Tuhá mýdla в GeGa.bg. Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment твърд сапун със сяра 125 гр. е произведен от Sea of Spa и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.60 лв.

Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment, 125 гр. , Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Sea of Spa Essential Dead Sea Treatment е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата не дразни и не изсушава кожата обновява кожната защитна бариера облекчава усещането за напрежение на кожата предпазва кожата Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.

Активни вещества: алое вера, Тип кожа: aтопична и дерматична кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sea of Spa
Купи сега11.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK