Sebamed Baby подаръчен комплект (за тяло и коса) за деца

Купи сега26.94 лв.31.70 лв.


Sebamed Baby подаръчен комплект (за тяло и коса) за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Mytí pokožky в GeGa.bg. Sebamed Baby подаръчен комплект (за тяло и коса) за деца е произведен от Sebamed и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.94 лв.

Промоционална цена на Sebamed Baby подаръчен комплект (за тяло и коса) за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.76 лв., намален от 31.70 лв. на 26.94 лв.

Sebamed Baby, Комплекти за деца за деца, Фината детска коса изисква специална и максимално щадяща грижа. Козметичният комплект Sebamed Baby съдържа не един, а цели няколко продукта, които ще ви помогнат да създадете или обогатите редовната козметична рутина, насочена към грижата за детската коса. Комплектът е създаден „по мярка“ за най-малките и специфичните им нужди – ще събуди усмивка на лицето на детето и ще улесни грижата ви за косата и скалпа му. Характеристики: запазва естествената защитна способност на кожата измива фино за чувствителна до алергична кожа не изсушава и не дразни кожата на главата улеснява разресването на фината коса Комплектът съдържа: изключително нежна миеща емулсия за тяло и коса 200 мл. шампоан за фина коса 150 мл. Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: За лесно разресване, почистване, Консистенция: емулсия, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sebamed
Купи сега26.94 лв.31.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK