Sebastian Professional SEB MAN The Hero гел за коса за блясък и мекота на косата 75 мл.

Купи сега27.00 лв.57.00 лв.


Sebastian Professional SEB MAN The Hero гел за коса за блясък и мекота на косата 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Lesky na vlasy в GeGa.bg. Sebastian Professional SEB MAN The Hero гел за коса за блясък и мекота на косата 75 мл. е произведен от Sebastian Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.00 лв.

Промоционална цена на Sebastian Professional SEB MAN The Hero гел за коса  за блясък и мекота на косата 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 30.00 лв., намален от 57.00 лв. на 27.00 лв.

Sebastian Professional SEB MAN The Hero, 75 мл. , Блясъци за коса за мъже, Там, където обикновеният гребен или втвърдителят за оформяне на желаната прическа не са достатъчни, идва на помощ гелът за коса Sebastian Professional SEB MAN The Hero. Позволява ви да оформите косата според представите си и така да се радвате на идеално стилизиране като от салон. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и прическата ви остава в състоянието, което сте придали, през целия ден. Характеристики: създава перфектен стайлинг естествено фиксира за всекидневно оформяне на прическата Начин на употреба: Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса.

Дължина на косата: дълга коса, Ефект: Блясък и мекота, Оформяне и текстура, Фиксация, Консистенция: гел, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sebastian Professional
Купи сега27.00 лв.57.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK