Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) овлажняващ лосион за нормална към суха кожа 125 мл.

Купи сега120.00 лв.


Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) овлажняващ лосион за нормална към суха кожа 125 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tonizace a zklidnění pleti > Pleťová tonika в GeGa.bg. Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) овлажняващ лосион за нормална към суха кожа 125 мл. е произведен от Sensai и се предлага от NOTINO.bg на цена 120.00 лв.

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist), 125 мл. , Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: хидратира и подхранва кожата на лицето освежава и озарява Начин на употреба: Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Ефект: Хидратация, Тип кожа на лицето : нормална, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sensai
Купи сега120.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK