Sensai Eye Colour Palette палитра от сенки за очи цвят 01 Shiny Foliage 3,7 гр.

Купи сега122.14 лв.143.70 лв.


Sensai Eye Colour Palette палитра от сенки за очи цвят 01 Shiny Foliage 3,7 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Oční stíny в GeGa.bg. Sensai Eye Colour Palette палитра от сенки за очи цвят 01 Shiny Foliage 3,7 гр. е произведен от Sensai и се предлага от NOTINO.bg на цена 122.14 лв.

Промоционална цена на Sensai Eye Colour Palette палитра от сенки за очи цвят 01 Shiny Foliage 3,7 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 21.56 лв., намален от 143.70 лв. на 122.14 лв.

Sensai Eye Colour Palette, 3, 7 гр. , Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Sensai Eye Colour Palette ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Характеристики: създава естествен грим на очите нанася се лесно има естествен цвят лесно допълване на нюанса Състав: апликатор огледалце Начин на употреба: Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.

Ефект: матов, с блестящи частици, Цвят: безцветен, кафяв

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sensai
Купи сега122.14 лв.143.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK