Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream крем за загар против бръчки SPF 30 50 мл.

Купи сега194.00 лв.


Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream крем за загар против бръчки SPF 30 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream крем за загар против бръчки SPF 30 50 мл. е произведен от Sensai и се предлага от NOTINO.bg на цена 194.00 лв.

Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream, 50 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от преждевременно стареене подхранва кожата и се грижи за нея не оставя бели петна по кожата предпазва кожата от UVA и UVB лъчите Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа преди излагане на слънце. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.

Ефект: anti-age, предпазва от външните влияния, Консистенция: крем, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sensai
Купи сега194.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK