Sensai Ultimate The Cream дневен и нощен крем против стареене и за стягане на кожата 40 мл.

Купи сега990.84 лв.1 165.70 лв.


Sensai Ultimate The Cream дневен и нощен крем против стареене и за стягане на кожата 40 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Sensai Ultimate The Cream дневен и нощен крем против стареене и за стягане на кожата 40 мл. е произведен от Sensai и се предлага от NOTINO.bg на цена 990.84 лв.

Промоционална цена на Sensai Ultimate The Cream дневен и нощен крем против стареене и за стягане на кожата 40 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 174.86 лв., намален от 1 165.70 лв. на 990.84 лв.

Sensai Ultimate The Cream, 40 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Използвайте всеки ден хидратиращ крем – това е основата на грижата за кожата на лицето, без която не може да мине нито една козметична рутина. Кремът за лице Sensai Ultimate The Cream придава на кожата ви необходимата доза хидратация, носи облекчение от усещането за сухота и предотвратява появата на люспи. Оставя кожата балансирана, омекотена, подхранена и нежна. Хидратиращото му действие помага и в битката против признаците на стареене. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Ефект: anti-age, подсилване, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sensai
Купи сега990.84 лв.1 165.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK