Sesderma Sensyses Cleanser Sebum лосион за почистване на фон дьо тен за мазна кожа 200 мл.

Купи сега22.00 лв.24.70 лв.


Sesderma Sensyses Cleanser Sebum лосион за почистване на фон дьо тен за мазна кожа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. Sesderma Sensyses Cleanser Sebum лосион за почистване на фон дьо тен за мазна кожа 200 мл. е произведен от Sesderma и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.00 лв.

Промоционална цена на Sesderma Sensyses Cleanser Sebum лосион за почистване на фон дьо тен за мазна кожа 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.70 лв., намален от 24.70 лв. на 22.00 лв.

Sesderma Sensyses Cleanser Sebum, 200 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Sesderma Sensyses Cleanser Sebum ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата има освежаващ и успокояващ ефекти регенерира кожата Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Не изплаквайте.

Ефект: минимизиране на порите, почистване, против акне, Регулиране на излишния себум, успокояване, Хидратация, хидратираща, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: флуид, Тип кожа на лицето : мазна, проблемна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sesderma
Купи сега22.00 лв.24.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK