Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set подаръчен комплект (за сияен вид на кожата)

Купи сега114.75 лв.135.00 лв.


Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set подаръчен комплект (за сияен вид на кожата), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set подаръчен комплект (за сияен вид на кожата) е произведен от Shiseido и се предлага от NOTINO.bg на цена 114.75 лв.

Промоционална цена на Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set подаръчен комплект (за сияен вид на кожата) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 20.25 лв., намален от 135.00 лв. на 114.75 лв.

Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set, Козметични комплекти за жени, Искате да запазите младежкия вид възможно най-дълго? Изключително подходящ като основа за редовната ви козметична рутина е кремът за лице Shiseido Essential Energy Hydrating Cream Value Set. Помага ви в битката против признаците на стареене, забавя появата и задълбочаването на бръчките и не на последно място подобрява еластичността, здравината и плътността на кожата. Едновременно с това се грижи за подхранването и хидратацията, от които кожата на лицето има нужда, за да остане свежа, гладка и гъвкава. Комплектът съдържа: дълбоко хидратиращ крем в дълбочина 50 мл. енергизиращ и защитен концентрат за лице 10 мл. активно почистваща пяна 5 мл. вода за лице 7 мл. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им подхранва в дълбочина придава на кожата свежест и сияние премахва мъртвите кожни клетки цялостна рутина за ежедневна грижа Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: anti-age, озаряване, подхранване, ревитализация, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Shiseido
Купи сега114.75 лв.135.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK