Shiseido Future Solution LX Total Radiance Loose Powder озаряваща насипна пудра 10 гр.

Купи сега186.15 лв.219.00 лв.


Shiseido Future Solution LX Total Radiance Loose Powder озаряваща насипна пудра 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Pudry в GeGa.bg. Shiseido Future Solution LX Total Radiance Loose Powder озаряваща насипна пудра 10 гр. е произведен от Shiseido и се предлага от NOTINO.bg на цена 186.15 лв.

Промоционална цена на Shiseido Future Solution LX Total Radiance Loose Powder озаряваща насипна пудра 10 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 32.85 лв., намален от 219.00 лв. на 186.15 лв.

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Loose Powder, 10 гр. , Пудри за жени, Завършете грима си и си гарантирайте неговата по-голяма издържливост и безупречен завършек. Пудрата Shiseido Future Solution LX Total Radiance Loose Powder фиксира нанесения фон дьо тен така, че той да не се размазва и да не се струпва в бръчките. Освен това ви осигурява контрол над прекомерното омазняване и нежеланото лъщене на проблемните зони. Оставя кожата ви прелестно нежна, матирана и с кадифен оттенък, а естественият ефект на размазване помага да се замаскират прекалено видимите пори и останалите несъвършенства по лицето. Характеристики: придава на кожата кадифен ефект прикрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенък осигурява свеж израз озарява не запушва порите напълно прозрачна текстура Начин на употреба: Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.

Ефект: озаряващ, Консистенция: пудра, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Shiseido
Купи сега186.15 лв.219.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK