Shu Uemura Color Lustre спрей за защита на цветовете на боядисана коса 150 мл.

Купи сега71.82 лв.84.50 лв.


Shu Uemura Color Lustre спрей за защита на цветовете на боядисана коса 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Spreje na vlasy в GeGa.bg. Shu Uemura Color Lustre спрей за защита на цветовете на боядисана коса 150 мл. е произведен от Shu Uemura и се предлага от NOTINO.bg на цена 71.82 лв.

Промоционална цена на Shu Uemura Color Lustre спрей за защита на цветовете на боядисана коса 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 12.68 лв., намален от 84.50 лв. на 71.82 лв.

Shu Uemura Color Lustre, 150 мл. , Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеShu Uemura Color Lustre придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма елиминира чупенето на косата прави косата красиво блестяща и жизнена укротява непокорната коса изразява интензивността на цвета Начин на употреба: Нанесете на суха коса. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин. За постигане на максимален ефект комбинирайте с другите продукти за коса от същата серия.

Активни вещества: ниацинамид, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Защита на цветовете, изглаждане на косата, Тип коса: боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Shu Uemura
Купи сега71.82 лв.84.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK