Shu Uemura Izumi Tonic шампоан за сгъстяване за укрепване на косата 300 мл.

Купи сега75.39 лв.88.70 лв.


Shu Uemura Izumi Tonic шампоан за сгъстяване за укрепване на косата 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Shu Uemura Izumi Tonic шампоан за сгъстяване за укрепване на косата 300 мл. е произведен от Shu Uemura и се предлага от NOTINO.bg на цена 75.39 лв.

Промоционална цена на Shu Uemura Izumi Tonic шампоан за сгъстяване за укрепване на косата 300 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.31 лв., намален от 88.70 лв. на 75.39 лв.

Shu Uemura Izumi Tonic, 300 мл. , Шампоани унисекс, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Shu Uemura Izumi Tonic помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма прави косата гладка грижа за дължината на отслабена коса бори се с причините за сърбежа и сухотата на скалпа Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Ефект: Блясък и мекота, Плътност и жизненост, подхранване, Предотвратяване на цъфтежите, ревитализация, регенерация, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Shu Uemura
Купи сега75.39 лв.88.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK