Sigma Beauty Sigma Spa Express почистваща подложка за четки

Купи сега39.12 лв.48.90 лв.


Sigma Beauty Sigma Spa Express почистваща подложка за четки, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Štětce a houbičky > Čištění štětců в GeGa.bg. Sigma Beauty Sigma Spa Express почистваща подложка за четки е произведен от Sigma Beauty и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.12 лв.

Промоционална цена на Sigma Beauty Sigma Spa Express почистваща подложка за четки Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.78 лв., намален от 48.90 лв. на 39.12 лв.

Sigma Beauty Sigma Spa Express, Почистване на четки за жени, Продуктът Sigma Beauty Sigma Spa Express поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване. Характеристики: продуктът е подходящ за почистване на малки и големи четки избавя четките от остатъци на грим превенция за размножаване на бактерии във влакната Начин на употреба: Ползвайте заедно с вашия обичаен продукт за цялостно измиване на четките.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sigma Beauty
Купи сега39.12 лв.48.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK