Silk'n Fresh Soft резервни глави за почистваща четка 2 бр.

Виж цената


Silk'n Fresh Soft резервни глави за почистваща четка 2 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čištění pleti в GeGa.bg. Silk'n Fresh Soft резервни глави за почистваща четка 2 бр. е произведен от Silk'n и се предлага от NOTINO.bg

Silk'n Fresh Soft, 2 бр. , Почистване на кожата за жени, Грижа за кожата, това не са само кремове, серуми, тоник, гел или пилинг. Различните типове специални козметични аксесоари могат допълнително да подобрят обичайната ви рутина. Продуктът Silk'n Fresh Soft допълва страхотно онези, които вече използвате в рутината си, като се грижи кожата на лицето ви да бъде още по-красива. Характеристики: отстранява остатъците от грим оставя кожата гладка и свежа ефективно премахва черните точки идеален помощник при премахване на грим Начин на употреба: Подробна информация за употреба ще намерите в приложената инструкция.

Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Silk'n
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK