Sisley Black Rose Trio Set комплект за грижа за лице (с аромат на рози)

Купи сега302.00 лв.


Sisley Black Rose Trio Set комплект за грижа за лице (с аромат на рози), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Sisley Black Rose Trio Set комплект за грижа за лице (с аромат на рози) е произведен от Sisley и се предлага от NOTINO.bg на цена 302.00 лв.

Sisley Black Rose Trio Set, Крем-маски за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Sisley Black Rose Trio Set подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Комплектът съдържа: дневен озаряващ крем с хидратиращ ефект 50 мл. подмладяваща маска за лице 10 мл. хидратираща емулсия за тяло 15 мл. Характеристики: интензивно хидратира възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт прави кожата на лицето кадифено мека на допир омекотява и помага за копринено гладка кожа нанася се добре, лесно абсорбира и не се лепи Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Разнесете леко в посока от центъра на лицето към външните му части. Помогнете за по-доброто абсорбиране чрез леко потупване с върховете на пръстите. Ползвайте при необходимост. Избягвайте зоната на очите.

Активни вещества: бамбуково масло, витамин E, Вид продукт: Комплекти, Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, озаряване, подхранване, ревитализация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен, дневен и нощен, Консистенция: крем, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: изгодна опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sisley
Купи сега302.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK