Sisley Sisleÿa L'Integral Elixir грижа за лицето за възстановяване стегнатостта на кожата 4x5 мл.

Купи сега751.68 лв.835.20 лв.


Sisley Sisleÿa L'Integral Elixir грижа за лицето за възстановяване стегнатостта на кожата 4x5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Sisley Sisleÿa L'Integral Elixir грижа за лицето за възстановяване стегнатостта на кожата 4x5 мл. е произведен от Sisley и се предлага от NOTINO.bg на цена 751.68 лв.

Промоционална цена на Sisley Sisleÿa L'Integral Elixir грижа за лицето за възстановяване стегнатостта на кожата 4x5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 83.52 лв., намален от 835.20 лв. на 751.68 лв.

Sisley Sisleÿa L'Integral Elixir, 4x5 мл. , Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Sisley Sisleÿa L'Integral Elixir обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата помага за изглаждане на бръчки и фини линии уеднаквява цветовия тон на кожата възстановява еластичността на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.

Активни вещества: витамин E, Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, повдигане, ревитализация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sisley
Купи сега751.68 лв.835.20 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK