Sisley Stylo Correct покриващ коректор цвят 00 1,7 гр.

Купи сега84.15 лв.93.50 лв.


Sisley Stylo Correct покриващ коректор цвят 00 1,7 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Korektory в GeGa.bg. Sisley Stylo Correct покриващ коректор цвят 00 1,7 гр. е произведен от Sisley и се предлага от NOTINO.bg на цена 84.15 лв.

Промоционална цена на Sisley Stylo Correct покриващ коректор цвят 00 1,7 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.35 лв., намален от 93.50 лв. на 84.15 лв.

Sisley Stylo Correct, 1, 7 гр. , Коректори за жени, Искате гримът ви или негримираното ви лице да бъдат безупречни и красиви? Каквото и да искате да скриете по лицето си, коректорът Sisley Stylo Correct ще ви помогне да го направите. Силно пигментираната формула се справя с кръговете под очите, пъпките, пигментните петна и различните зачервявания, но също и с луничките, ако искате да ги замаскирате. Накратко, помага ви да прикриете всички несъвършенства по кожата толкова перфектно, че само вие ще знаете за тях. Доверете се на коректор, който придава на лицето ви безупречен, цветово изравнен вид. Характеристики: замаскира несъвършенствата по кожата перфектно се слива с кожата редуцира несъвършенствата на кожата помага за бързо изчезване на несъвършенствата Начин на употреба: Ползвайте локално в зоната на лицето, която искате да прикриете. Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа. Втрийте равномерно и старателно.

Активни вещества: витамин E, Ефект: дълготраен, Според покривността: Средна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sisley
Купи сега84.15 лв.93.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK