Smili Optimal комплект за избелване на зъби Optimal

Купи сега132.00 лв.169.70 лв.


Smili Optimal комплект за избелване на зъби Optimal, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Bělení zubů > Bělicí sady в GeGa.bg. Smili Optimal комплект за избелване на зъби Optimal е произведен от Smili и се предлага от NOTINO.bg на цена 132.00 лв.

Промоционална цена на Smili Optimal комплект за избелване на зъби Optimal Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 37.70 лв., намален от 169.70 лв. на 132.00 лв.

Smili Optimal, Комплекти за избелване за мъже, Избелващият комплект Smili Optimal ще ви помогне лесно и бързо да постигнете сияйна усмивка. Комплектът съдържа: LED светлина за избелване на зъби избелващ молив 6 бр. зареждащ кабел Характеристики: избелва зъбите освежава дъха предотвратява зъбния кариес и възпаления на венците отстранява петна Състав: без флуориди вегански продукт Начин на употреба: Постъпвайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката.

Тип комплекти: изгодна опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Smili
Купи сега132.00 лв.169.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK