So Eco Natural Travel Brush Set комплект за пътуване с четки и чантичка

Купи сега31.50 лв.45.00 лв.


So Eco Natural Travel Brush Set комплект за пътуване с четки и чантичка, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Štětce a houbičky > Sady štětců na líčení в GeGa.bg. So Eco Natural Travel Brush Set комплект за пътуване с четки и чантичка е произведен от So Eco и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.50 лв.

Промоционална цена на So Eco Natural Travel Brush Set комплект за пътуване с четки и чантичка Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.50 лв., намален от 45.00 лв. на 31.50 лв.

So Eco Natural Travel Brush Set, Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим So Eco Natural Travel Brush Set ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист. Комплектът съдържа: четка за пудра 1 бр. четка за руж и бронзант 1 бр. четка за сенки за очи 1 бр. четка за нанасяне на основа под фо ндьо тен 1 бр. козметична чанта 1 бр. Състав: вегански продукт

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: малка опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: So Eco
Купи сега31.50 лв.45.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK