Soaphoria Botanica Slavica Rosemary подхранващо олио за коса и скалп 50 мл.

Купи сега16.00 лв.20.00 лв.


Soaphoria Botanica Slavica Rosemary подхранващо олио за коса и скалп 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Klasické vlasové oleje в GeGa.bg. Soaphoria Botanica Slavica Rosemary подхранващо олио за коса и скалп 50 мл. е произведен от Soaphoria и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.00 лв.

Промоционална цена на Soaphoria Botanica Slavica Rosemary подхранващо олио за коса и скалп 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.00 лв., намален от 20.00 лв. на 16.00 лв.

Soaphoria Botanica Slavica Rosemary, 50 мл. , Класически масла за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви има нужда от нещо повече, отколкото само грижата, предлагана от шампоана, балсама или маската? Класическото масло за коса Soaphoria Botanica Slavica Rosemary обогатява невероятно рутината ви за грижа – осигурява на косата екстра доза подхранване, възстановява еластичността и цялостната подвижност, подпомага регенерацията и не на последно място се грижи за изглаждане на повърхността ѝ. Така резултатът е по-мека, по-нежна и здрава коса с по-малка склонност към нежелано начупване. Характеристики: подхранва косата в дълбочина подобрява структурата на косъма осигурява на косата здравина и еластичност видимо регенерира и предпазва косата Начин на употреба: Нанесете по скалпа с пипетата. Масажирайте за кратко. Оставете да действа през цялата нощ. Накрая старателно измийте с шампоан.

Активни вещества: розмарин, сквалан, Вид масло: други растителни масла, Ефект: Плътност и жизненост, подхранване, ревитализация, регенерация, стимулация на растежа, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Soaphoria
Купи сега16.00 лв.20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK