Soaphoria Hair Care органичен твърд шампоан за чувствителна кожа на скалпа 80 гр.

Купи сега19.00 лв.


Soaphoria Hair Care органичен твърд шампоан за чувствителна кожа на скалпа 80 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Tuhé šampony в GeGa.bg. Soaphoria Hair Care органичен твърд шампоан за чувствителна кожа на скалпа 80 гр. е произведен от Soaphoria и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.00 лв.

Soaphoria Hair Care, 80 гр. , Твърди шампоани за жени, Всяка стъпка в посока към запазване на околната среда днес е важна. Твърдият шампоан Soaphoria Hair Care има същото действие като класическия течен шампоан, но е и екологичен и изключително практичен. Също както обикновения шампоан помага за отстраняване от косата и скалпа на замърсяванията и омазняването, но тъй като не съдържа вода, няма нужда от пластмасова опаковка и щади околната среда. Можете просто да го сложите в хартиена или метална кутийка. Благодарение на твърдата си консистенция е невероятно подходящ за пътуване – няма опасност да се разлее, а когато в самолета ви е разрешено ограничено количество течности, с него пестите място за други течни продукти. Дайте му шанс и бързо ще разберете защо не трябва да липсва в козметичния ви арсенал. Характеристики: старателно измива косата и кожата на главата интензивно хидратира косата предпазва кожата на скалпа Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете директно върху косата или разпенете между дланите си и после леко масажирайте в косата – от корените до връхчетата. Накрая изплакнете обилно.

Ефект: почистване, регенерация, успокояване, Хидратация, Тип коса: фина коса, Тип на скалпа: чувствителен скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Soaphoria
Купи сега19.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK