Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset блестящо масло за тяло 75 мл.

Купи сега56.10 лв.66.00 лв.


Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset блестящо масло за тяло 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové oleje в GeGa.bg. Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset блестящо масло за тяло 75 мл. е произведен от Sol de Janeiro и се предлага от NOTINO.bg на цена 56.10 лв.

Промоционална цена на Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset блестящо масло за тяло 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.90 лв., намален от 66.00 лв. на 56.10 лв.

Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset, 75 мл. , Олио за тяло за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: уеднаквява цветовия оттенък подхранва и се грижи за кожата прави кожата гъвкава и омекотена видимо омекотява кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.

Вид масло: cмес масла, Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sol de Janeiro
Купи сега56.10 лв.66.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK