Sol de Janeiro Rio Radiance озаряващо олио за защита на кожата SPF 50 90 мл.

Купи сега74.00 лв.


Sol de Janeiro Rio Radiance озаряващо олио за защита на кожата SPF 50 90 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Sol de Janeiro Rio Radiance озаряващо олио за защита на кожата SPF 50 90 мл. е произведен от Sol de Janeiro и се предлага от NOTINO.bg на цена 74.00 лв.

Sol de Janeiro Rio Radiance, 90 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Sol de Janeiro Rio Radiance предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите придава на кожата необходимата хидратация подхранва кожата и се грижи за нея Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху кожата преди излагане на слънце. Нанесете на достатъчно плътен слой по кожата 15 минути преди излагане на слънце.

Вид опаковка: спрей, Ефект: подхранване, предпазва от външните влияния, Хидратация, Консистенция: олио, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Sol de Janeiro
Купи сега74.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK