Some By Mi Retinol Intense ретинолов серум против бръчки за чувствителна кожа на лицето 30 мл.

Купи сега42.58 лв.50.10 лв.


Some By Mi Retinol Intense ретинолов серум против бръчки за чувствителна кожа на лицето 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Some By Mi Retinol Intense ретинолов серум против бръчки за чувствителна кожа на лицето 30 мл. е произведен от Some By Mi и се предлага от NOTINO.bg на цена 42.58 лв.

Промоционална цена на Some By Mi Retinol Intense ретинолов серум против бръчки за чувствителна кожа на лицето 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.52 лв., намален от 50.10 лв. на 42.58 лв.

Some By Mi Retinol Intense, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Some By Mi Retinol Intense е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата придава на лицето стегнатост укрепва контурите на лицето възстановява еластичността на кожата прояснява Състав: вегански продукт Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: бакучиол, колаген, масло от чаено дърво, ниацинамид, пептиди, ретинол, С Пантенол, серамиди, Ефект: anti-age, възстановяване на плътността, озаряване, повдигане, подхранване, ревитализация, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Some By Mi
Купи сега42.58 лв.50.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK