SOSU Cosmetics Complete Contour Remastered контурираща палитра за лице за съвършен външен вид 26 гр.

Купи сега34.72 лв.49.60 лв.


SOSU Cosmetics Complete Contour Remastered контурираща палитра за лице за съвършен външен вид 26 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Tvář > Tvářenky в GeGa.bg. SOSU Cosmetics Complete Contour Remastered контурираща палитра за лице за съвършен външен вид 26 гр. е произведен от SOSU Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.72 лв.

Промоционална цена на SOSU Cosmetics Complete Contour Remastered контурираща палитра за лице за съвършен външен вид 26 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 14.88 лв., намален от 49.60 лв. на 34.72 лв.

SOSU Cosmetics Complete Contour Remastered, 26 гр. , Бронзанти за жени, С луксозната палитра SOSU Cosmetics като на игра създавате идеален грим като от професионалист. Характеристики: хайлайтър, бронзант и руж в едно лесно се нанася интензивна пигментация дизайнерска опаковка Състав: огледалце вегански продукт Начин на употреба: С помощта на избрания апликатор създайте гримиране по свой вкус.

Трендове: One product Look, Цвят: безцветен, кафяв, розов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: SOSU Cosmetics
Купи сега34.72 лв.49.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK