SOSU Cosmetics Hidden Agenda Undetectable Lashes лепящи снопчета мигли без възли с лепило 12 mm, 14 mm, 16 mm

Виж цената


SOSU Cosmetics Hidden Agenda Undetectable Lashes лепящи снопчета мигли без възли с лепило 12 mm, 14 mm, 16 mm, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Cosmetic Sets в GeGa.bg. SOSU Cosmetics Hidden Agenda Undetectable Lashes лепящи снопчета мигли без възли с лепило 12 mm, 14 mm, 16 mm е произведен от SOSU Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg

SOSU Cosmetics Hidden Agenda Undetectable Lashes, Изкуствени мигли за жени, Природата не ви е дарила с мигли, каквито ви се иска? Удължаването им и изразителният им вид вече няма да са само мечта за вас. Изкуствените мигли SOSU Cosmetics Hidden Agenda Undetectable Lashes гарантират драматичен и съблазнителен поглед без нанасяне на няколко пласта спирала и без да се налага да си запазвате час при козметик за удължаването им – ще се справите с всичко лесно и от комфорта на дома си. Насладете се на невероятна дължина, обем и гъстота винаги, когато пожелаете. Характеристики: за перфектно подчертани очи създава драматичен поглед изглежда изключително естествено кръстосването на отделните мигли гарантира естествен ефект опаковката съдържа и лепило Състав: синтетични влакна вегански продукт Начин на употреба: Ако е необходимо, първо скъсете изкуствените мигли до необходимата дължина в зависимост от големината на очите. Нанесете върху лентата лепило, оставете да засъхне известно време и след това прилепете върху клепача възможно най-близо до собствените си мигли. Накрая можете да извиете миглите с щипка за мигли. Може да срешете със спирала, за да може вашите мигли да се слеят възможно най-добре с изкуствените.

Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: SOSU Cosmetics
Виж цената



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK