Spiridea AC-color Neo тониращ крем за проблемна кожа, акне 30 гр.

Купи сега21.67 лв.25.50 лв.


Spiridea AC-color Neo тониращ крем за проблемна кожа, акне 30 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Spiridea AC-color Neo тониращ крем за проблемна кожа, акне 30 гр. е произведен от Spiridea и се предлага от NOTINO.bg на цена 21.67 лв.

Промоционална цена на Spiridea AC-color Neo тониращ крем за проблемна кожа, акне 30 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.83 лв., намален от 25.50 лв. на 21.67 лв.

Spiridea AC-color Neo, 30 гр. , Специална грижа за кожата унисекс, Мазната и проблемна кожа на лицето, склонна към поява на акне, има своите специфични нужди и кремът за лице Spiridea AC-color Neo се насочва именно към тях. Бори се с несъвършенствата като пъпки и черни точки, регулира прекомерното образуване на себум и нормализира кожата така, че да остане балансирана. Характеристики: има успокояващ ефект не запушва порите елиминира проявите на акне редуцира прекомерното образуване на себум продуктът е подходящ за чувствителна кожа Начин на употреба: Ползвайте при необходимост. Помогнете за по-доброто абсорбиране чрез леко потупване с върховете на пръстите.

Ефект: против акне, успокояване, Кога да се нанася: дневен, По предназначение: За проблемна кожа на лицето, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : проблемна, чувствителна, Форма: Крем

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Spiridea
Купи сега21.67 лв.25.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK