Splat Biomed Biocomplex Trio комплект Bright(за зъби)

Купи сега19.46 лв.22.90 лв.


Splat Biomed Biocomplex Trio комплект Bright(за зъби), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Cosmetic Sets в GeGa.bg. Splat Biomed Biocomplex Trio комплект Bright(за зъби) е произведен от Splat и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.46 лв.

Промоционална цена на Splat Biomed Biocomplex Trio комплект Bright(за зъби) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.44 лв., намален от 22.90 лв. на 19.46 лв.

Splat Biomed Biocomplex Trio, С натурални екстракти унисекс, Здравите и сияйно бели зъби са най-красиви. Козметичният комплект Splat Biomed Biocomplex Trio ще ви осигури необходимата грижа за красиви зъби, с които ще ви се иска да се усмихвате непрекъснато. Комплектът съдържа: подсилваща паста за зъби с кокосово масло 100 гр. Паста за зъби за защита на венците 100 гр. биоактивна паста за зъби за намаляване чувствителността на зъбите и здрави венци 100 гр. Характеристики: освежава дъха почиства зъбите идеален подарък Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Splat
Купи сега19.46 лв.22.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK