Splat Biomed Citrus Fresh Паста за зъби за защита на венците 100 гр.

Купи сега5.95 лв.7.00 лв.


Splat Biomed Citrus Fresh Паста за зъби за защита на венците 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro citlivé zuby в GeGa.bg. Splat Biomed Citrus Fresh Паста за зъби за защита на венците 100 гр. е произведен от Splat и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.95 лв.

Промоционална цена на Splat Biomed Citrus Fresh Паста за зъби за защита на венците 100 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.05 лв., намален от 7.00 лв. на 5.95 лв.

Splat Biomed Citrus Fresh, 100 гр. , За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Splat Biomed Citrus Fresh не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци. Характеристики: намалява чувствителността на зъбите подсилва зъбния емайл поддържа свеж дъх грижи се за венците Състав: без флуориди вегански продукт Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Splat
Купи сега5.95 лв.7.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK