Splat Biomed Superwhite подсилваща паста за зъби с кокосово масло 100 гр.

Купи сега5.95 лв.7.00 лв.


Splat Biomed Superwhite подсилваща паста за зъби с кокосово масло 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Bělicí pasty в GeGa.bg. Splat Biomed Superwhite подсилваща паста за зъби с кокосово масло 100 гр. е произведен от Splat и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.95 лв.

Промоционална цена на Splat Biomed Superwhite подсилваща паста за зъби с кокосово масло 100 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.05 лв., намален от 7.00 лв. на 5.95 лв.

Splat Biomed Superwhite, 100 гр. , За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Splat Biomed Superwhite е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: избелва зъбите намалява чувствителността на зъбите бори се против зъбен кариес и плака грижи се за венците Състав: вегански продукт без флуориди Начин на употреба: Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Splat
Купи сега5.95 лв.7.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK