St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion автобронзант крем за тяло за постепенен тен 200 мл.

Купи сега31.50 лв.57.00 лв.


St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion автобронзант крем за тяло за постепенен тен 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Samoopalovací přípravky в GeGa.bg. St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion автобронзант крем за тяло за постепенен тен 200 мл. е произведен от St.Tropez и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.50 лв.

Промоционална цена на St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion автобронзант крем за тяло за постепенен тен 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 25.50 лв., намален от 57.00 лв. на 31.50 лв.

St. Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion, 200 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Искате да очаровате с кожа с прелестен загар? Но в същото време не ви се ще да чакате слънчевите лъчи да станат по-силни или да се налага да ходите на почивка в топли страни? Автобронзиращият продукт St. Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion придава на лицето и тялото ви перфектен, равномерен и естествено изглеждащ загар навсякъде и по всяко време на годината. Помага ви бързо и лесно да постигнете чудесен оттенък, сякаш се връщате от морето, без да се налага да излагате лицето и тялото си на слънце. Характеристики: придава на кожата здрав, докоснат от слънцето вид постепенно потъмнява оттенъка на кожата лесно се разтрива и отлично попива хидратира и подхранва не оставя петна Състав: вегански продукт Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: St.Tropez
Купи сега31.50 лв.57.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK