St.Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic Drops автобронзантни капки за лице 30 мл.

Купи сега48.19 лв.56.70 лв.


St.Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic Drops автобронзантни капки за лице 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Samoopalovací přípravky в GeGa.bg. St.Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic Drops автобронзантни капки за лице 30 мл. е произведен от St.Tropez и се предлага от NOTINO.bg на цена 48.19 лв.

Промоционална цена на St.Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic Drops автобронзантни капки за лице 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.51 лв., намален от 56.70 лв. на 48.19 лв.

St. Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic Drops, 30 мл. , Автобронзиращи продукти за жени, Характеристики: омекотява и прави кожата нежна лесен за приложение постепенно потъмнява оттенъка на кожата прави кожата мека и гладка лесно се разтрива и отлично попива придава на кожата здрав, докоснат от слънцето вид може да се ползва за лице и тяло Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте.

Активни вещества: витамин E, витамин С, хиалуронова киселина, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: St.Tropez
Купи сега48.19 лв.56.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK