STENDERS Fruitful Bathtime! бомбичка за вана тип Grapefruit, Cranberry, Citrus Sorbet, Salt 4x120 гр.

Купи сега28.05 лв.33.00 лв.


STENDERS Fruitful Bathtime! бомбичка за вана тип Grapefruit, Cranberry, Citrus Sorbet, Salt 4x120 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Bomby do koupele в GeGa.bg. STENDERS Fruitful Bathtime! бомбичка за вана тип Grapefruit, Cranberry, Citrus Sorbet, Salt 4x120 гр. е произведен от STENDERS и се предлага от NOTINO.bg на цена 28.05 лв.

Промоционална цена на STENDERS Fruitful Bathtime! бомбичка за вана тип Grapefruit, Cranberry, Citrus Sorbet, Salt 4x120 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.95 лв., намален от 33.00 лв. на 28.05 лв.

STENDERS Fruitful Bathtime!, 4x120 гр. , Бомбички за вана за жени, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана STENDERS Fruitful Bathtime! ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: предоставя усещане за комфорт и спокойствие ухае приятно създава богата пяна омекотява и придава нежност Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна. След приключване на къпането се измийте с чиста вода.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: STENDERS
Купи сега28.05 лв.33.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK