Steve's Beard Boosting Set подаръчен комплект за мъже

Купи сега45.00 лв.48.90 лв.


Steve's Beard Boosting Set подаръчен комплект за мъже, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Cosmetic Sets в GeGa.bg. Steve's Beard Boosting Set подаръчен комплект за мъже е произведен от Steve's и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.00 лв.

Промоционална цена на Steve's Beard Boosting Set подаръчен комплект за мъже Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.90 лв., намален от 48.90 лв. на 45.00 лв.

Steve's Beard Boosting Set, Комплекти за мъже, Козметичният комплектSteve's Beard Boosting Set включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада. Комплектът съдържа: грижа за растеж на брадата 30 мл. олио за брада 30 мл. Характеристики: подпомага здравословния растеж на брадата дълготрайно хидратира брадата и кожата цялостна рутина за перфектен външен вид идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Консистенция: крем, олио, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Steve's
Купи сега45.00 лв.48.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK