StriVectin Advanced Hydration Lactic Acid Nightly Retexturizing Serum нощен серум за възобновяване на повърхността на кожата 30 мл.

Купи сега89.60 лв.112.00 лв.


StriVectin Advanced Hydration Lactic Acid Nightly Retexturizing Serum нощен серум за възобновяване на повърхността на кожата 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. StriVectin Advanced Hydration Lactic Acid Nightly Retexturizing Serum нощен серум за възобновяване на повърхността на кожата 30 мл. е произведен от StriVectin и се предлага от NOTINO.bg на цена 89.60 лв.

Промоционална цена на StriVectin Advanced Hydration Lactic Acid Nightly Retexturizing Serum нощен серум за възобновяване на повърхността на кожата 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 22.40 лв., намален от 112.00 лв. на 89.60 лв.

StriVectin Advanced Hydration Lactic Acid Nightly Retexturizing Serum, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице StriVectin Advanced Hydration е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: ефективно хидратира и подхранва уеднаквява цветовия тон на кожата предотвратява появата на бръчки прояснява затваря разширените пори Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Активни вещества: AHA киселини, Ефект: минимизиране на порите, озаряване, регенерация, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: StriVectin
Купи сега89.60 лв.112.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK