Сутиен Eleanora неподплатен

Купи сега61.59 лв.76.99 лв.


Сутиен Eleanora неподплатен, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Podprsenky > nevyztužené в GeGa.bg. Сутиен Eleanora неподплатен е произведен от Astratex и се предлага от Astratex.bg на цена 61.59 лв.

Промоционална цена на Сутиен Eleanora неподплатен Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 15.40 лв., намален от 76.99 лв. на 61.59 лв.

Буйният бюст заслужава сутиен, който му гарантира нужната опора. Пробвайте модела Eleanora, изработен специално за Astratex. Комфортните широки презрамки не се впиват, чашките с Т-кройка заоблят бюста и му гарантират удобство. Изящната бродерия е само черешката на тортата. Подходящ за голям бюст Неподплатени чашки Подплатена странична част на чашките Класически банели Меко подшити презрамки Презрамките се разширяват с увеличаването на размера на сутиена Задно закопчаване с две телени копчета на три степениПри следните размери броят на телените копчета се увеличава на три: 75/I, 80/F-I, 85/E-I.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Astratex
Купи сега61.59 лв.76.99 лв.



Може да харесате още:
Сутиен Milena неподплатен
Предлага се от Astratex.bg
Производител: Nessa
Купи сега79.09 лв.112.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK