Сутиен Michelle Bardot ECO подплатен

Купи сега62.99 лв.


Сутиен Michelle Bardot ECO подплатен, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Podprsenky > bardotky в GeGa.bg. Сутиен Michelle Bardot ECO подплатен е произведен от Dorina и се предлага от Astratex.bg на цена 62.99 лв.

Подплатеният сутиен Michelle Bardot ECO е основна част от гардероба. Чашките са гладки, без украса, подходящи са и за под прилепнало облекло. Презрамките мога да се откопчаят напълно, да се кръстосат на гърба или за се закопчаят зад врата. Благодарение на силиконовата лента от вътрешната страна на обиколката сутиенът държи страхотно. Подходящ за голям бюст Силиконова лента от вътрешната страна на обиколката Рециклирана материя Гладки подплатени чашки Класически банели Странични банели Подвижни презрамки Вариативни презрамки Задно закопчаване с три телени копчета на две степени Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100Опаковката съдържа и допълнителни силиконови презрамки.

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Dorina
Купи сега62.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK