Сутиен Tulip Bardot подплатен

Купи сега73.14 лв.76.99 лв.


Сутиен Tulip Bardot подплатен, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Podprsenky > bardotky в GeGa.bg. Сутиен Tulip Bardot подплатен е произведен от Astratex и се предлага от Astratex.bg на цена 73.14 лв.

Промоционална цена на Сутиен Tulip Bardot подплатен Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.85 лв., намален от 76.99 лв. на 73.14 лв.

Деколтето на мечтите ви? Бардо сутиенът Tulip от специалистите на Astratex ще ви го осигури. Всичко необходимо за това са меко подплатените чашки с вертикален шев, който красиво заобля гърдите, и вшитите банели, които леко ги повдигат. Чашките и презрамките са украсени с деликатен флорален мотив. Подходящ за голям бюст Подплатени чашки Ватрешната страна на чашките е памучна Класически банели Меко подшити презрамки Задно закопчаване с две телени копчета на три степени

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Astratex
Купи сега73.14 лв.76.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK