SVR Densitium крем за лице за подмладяване на кожата на лицето 50 мл.

Купи сега58.48 лв.68.80 лв.


SVR Densitium крем за лице за подмладяване на кожата на лицето 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. SVR Densitium крем за лице за подмладяване на кожата на лицето 50 мл. е произведен от SVR и се предлага от NOTINO.bg на цена 58.48 лв.

Промоционална цена на SVR Densitium крем за лице  за подмладяване на кожата на лицето 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 10.32 лв., намален от 68.80 лв. на 58.48 лв.

SVR Densitium, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Продуктът SVR Densitium предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната подмладява кожата и й придава енергия придава на кожата свежест и сияние Начин на употреба: Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Ефект: възстановяване на плътността, озаряване, повдигане, подсилване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: SVR
Купи сега58.48 лв.68.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK