SVR Sensifine AR успокояваща мицеларна вода за кожа, склонна към зачервяване 400 мл.

Купи сега26.00 лв.


SVR Sensifine AR успокояваща мицеларна вода за кожа, склонна към зачервяване 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače očí в GeGa.bg. SVR Sensifine AR успокояваща мицеларна вода за кожа, склонна към зачервяване 400 мл. е произведен от SVR и се предлага от NOTINO.bg на цена 26.00 лв.

SVR Sensifine AR, 400 мл. , Мицеларни води за жени, Мицеларната вода SVR Sensifine AR е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: предотвратява раздразнение на лицето хидратира и омекотява кожата ефективно отстранява грима от кожата има освежаващ и успокояващ ефекти Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.

Ефект: против зачервяване, Тип кожа на лицето : чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: SVR
Купи сега26.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK