Syoss Big Sexy Volume спрей за обем при използване на сешоар 150 мл.

Купи сега8.00 лв.10.00 лв.


Syoss Big Sexy Volume спрей за обем при използване на сешоар 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Ochrana vlasů před teplem в GeGa.bg. Syoss Big Sexy Volume спрей за обем при използване на сешоар 150 мл. е произведен от Syoss и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.00 лв.

Промоционална цена на Syoss Big Sexy Volume спрей за обем при използване на сешоар 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.00 лв., намален от 10.00 лв. на 8.00 лв.

Syoss Big Sexy Volume, 150 мл. , Стилизиращи продукти за жени, Разделете се завинаги с косата, която страда от липса на обем. Спреят за обем Syoss Big Sexy Volume придава дори и на най-фината коса обем и я повдига от корените, така че прическата изглежда бухнала и създава впечатление, че е много по-гъста. В същото време не натоварва косата и не оставя усещане за слепване. Ще ви помогне бързо и лесно да създадете красива плътна, въздушна прическа – точно такава, на каквато се възхищавате. От сега нататък всички наоколо ще се възхищават на вашата. Характеристики: пази от външни влияния улеснява стилизирането предотвратява накъсването на косата лесно и бързо се нанася предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косата Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.

Вид опаковка: спрей, Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: обем на косата, Термична защита, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: нормален скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Syoss
Купи сега8.00 лв.10.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK